OVER ONS

Over Ons

De kunstmarkt in Haaksbergen wordt vanaf 2017 georganiseerd door de Stichting Art4More.

Voorgaande jaren werd dit evenement georganiseerd door de Stichting Centrum Management en Sterevementen. Doordat beide organisaties geen evenementen meer organiseren zou dit ook het einde betekenen van de kunstmarkt in Haaksbergen. Dit zou zonde zijn voor dit leuke creatieve evenement.

De kunstmarkt in Haaksbergen is in 2002 voor het eerst georganiseerd en in de loop der jaren uitgegroeid tot een markt waar landelijk veel belangstelling voor is. Het zou jammer zijn om dit mooie evenement te verliezen voor Haaksbergen. Wij vonden dit niet kunnen en hebben met elkaar besloten om hiervoor de Stichting Art4More in het leven te roepen om zo de kunstmarkt voort te kunnen laten bestaan.

Erik Loman

Bij velen van u reeds bekend als kunstenaar en deelnemer van onze kunstmarkt. Ook is Erik al vele jaren betrokken bij het organiseren van de kunstmarkt hier in Haaksbergen.

Yvonne Korshuize

Voor sommige kunstenaars misschien al wel een bekende naam. Achter de schermen is Yvonne enthousiast en actief betrokken bij de organisatie van deze mooie kunstmarkt.

 

 

 

 

Peter Hannink

Ook achter de schermen actief. Er zijn zoveel “kleine” organisatorische dingen die geregeld moeten worden. Peter zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

Jolanda Bouwmeesters

Met haar achtergrond in de financiƫle dienstverlening en zeer ruime ervaring in de partycatering voelt beeldend kunstenaar Jolanda zich bij deze stichting als een vis in het water.