Vriend worden van de Kunstmarkt

Wij hebben uw hulp hard nodig!

Vriend van de Kunstmarkt.

Met veel plezier organiseren wij de kunstmarkt in Haaksbergen. Wij kunnen dit echter niet alleen, hiervoor hebben we hulp nodig van sponsoren, die evenementen, kunst en cultuur een warm hart toedragen. Om ervoor te zorgen dat het een geslaagd evenement gaat worden, vragen wij om u hulp. Wij zouden het zeer waarderen dat u als bedrijf en/of particulier een donatie zou willen doen. Hierdoor zult u voortaan als “vriend van de kunstmarkt” door het leven gaan en kunstminnend Haaksbergen en omgeving een groot plezier doen.

Uiteraard is elke donatie groot of klein van harte welkom!! Hiervoor willen we alvast hartelijk bedanken.

Erik Loman, Peter Hannink, Yvonne Korshuize, Jolanda Bouwmeesters

Vriend van de Kunstmarkt

Aftellen tot de kunstmarkt

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vriend van de Kunstmarkt

Straattheater bij Kunstmarkt.

Om het geheel nog creatiever te maken zouden wij de bezoekers willen trakteren op diverse straattheater acts. Om deze artiesten hun kunsten te kunnen laten vertonen vragen wij u “schaamteloos” om een bijdrage (groot of klein). Alleen zo is het voor onze stichting mogelijk om een gevarieerd aanbod aan u te kunnen presenteren en dit onderdeel van de kunstmarkt nog voor jaren te kunnen behouden.

Uiteraard is elke donatie groot of klein van harte welkom!! Hiervoor willen we alvast hartelijk bedanken.

Theater de Kappen

Inmiddels is Theater de Kappen ook “Vriend van de kunstmarkt” geworden en ondersteund ons in deze actie door prijzen beschikbaar te stellen voor een tweetal van onze nieuwe donateurs.

Dus kom en steun onze kunstzinnige bedoelingen en maak kans op; 2 kaarten voor een theatervoorstelling  naar keuze (bij theater de Kappen) of 2 kaarten voor het filmhuis in Haaksbergen.