VRIENDEN VAN

VRIENDEN

Om de kunstmarkt in Haaksbergen te kunnen blijven organiseren hebben wij gemeend de stichting Art4more op te moeten richten om dit mooie evenement te kunnen behouden.

Uitgaand van de gedachte Art4more willen we ook dit jaar graag de kunstmarkt  plaats laten vinden rondom de Prancratiuskerk.

Wij kunnen dit echter niet alleen, hiervoor hebben we hulp nodig van sponsoren, die evenementen, kunst en cultuur een warm hart toedragen. Om ervoor te zorgen dat het een geslaagd evenement gaat worden, vragen wij om u hulp. Wij zouden het zeer waarderen dat u als bedrijf en/of particulier een donatie zou willen doen. Hierdoor zult u voortaan als “vriend van de kunstmarkt” door het leven gaan en kunstminnend Haaksbergen en omgeving een groot plezier doen.

Uiteraard is elke donatie groot of klein van harte welkom!! Hiervoor willen we alvast hartelijk bedanken.

Erik Loman, Peter Hannink, Yvonne Korshuize, Jolanda Bouwmeesters

Vrienden van kunstmarkt Haaksbergen

Aanmelden als vriend

Er leuk dat u een vriend wilt worden. Met vrienden komen we verder dan zonder. Elke bijdrage is van harte welkom. We hebben vrienden die graag anoniem willen blijven maar anderen vinden het juist leuk om hun naam op de website vermeld te zien onder “de vrienden van”. De keuze is geheel aan uzelf.

Zou u onderstaande gegevens in willen vullen. Deze zijn nodig voor onze administratie en zullen dus zonder uw toestemming zeker niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Sponsoren & Vrienden